Det der med at være en håbløs romantiker...

det der med at få sit hjerte knust

photo (1)

For et par uger siden, kom jeg kørende og spottede min eks sammen med hans nye kæreste. I det samme løbetøj, jep den er god nok. Har jo aldrig påstået, at forelske mig i mænd med stil!

Jeg må ærligt indrømme, at det krævede al min viljestyrke, for ikke liiige, at ”komme til” at trykke på speederen og pløje dem begge to midt i fodgængerfeltet, men jeg gjorde det ikke! (hold nu op, alle kvinder har ønsket det der for en eks!)

Så sad man der i ridetøj, med rander under øjnene, morgenånde og uglet hår. Ja jeg siger ikke, at frygten for at han skulle se mig sådan stoppede mig fra at forsøge at køre dem over, men det var da en medvirkende årsag!

Jeg vil faktisk helt vildt gerne være en kvinde der vil det bedste for andre mennesker. Men lige med eks’er kan det fandme være svært at juble over deres klamme mushy mushy ”du den bedste, nej DU er den bedste” kommentarer på diverse sociale medier jeg stalker dem på.

Jeg vil gerne se dem lykkelige, bare først når JEG er blevet lykkelig. Det berømte ”hvem kommer først videre” kapløb er bare så frustrerende. Jeg burde vel ikke være mindre lykkelig fordi jeg stadig er single og de ikke er?

Og hvorfor skal vi kvinder altid sammenligne os med den næste. Hvis hun ligner en selv så er det noget lort for så vil vi 100% synes hun er en bedre udgave af os selv og hvis det er en i HELT anden boldgade end dig selv så er den også gal for så var han nok bare aldrig vild med dig.

Åh hvor er jeg en mester i at ringe mine veninder op efter at have stalket mig frem til mine eks’ers nye piger og nærmest tvinge ordene ”neeeeej, du er meget pænere og bedre og sødere og sjovere” ud af dem. Ikke at mine veninder måske ikke synes, at jeg er det, men okay hvis min eks fandt sammen med Megan Fox, så ved jeg nok godt at jeg rent udseendsmæssigt er slået godt og grundigt hjem, men det gør jo ikke at jeg er grim, eller et dårligere menneske, ej heller gør det hvad vi havde sammen mindre ægte. Det var bare noget andet.

Vi elsker alle sammen forskelligt, jeg har stadig nogle mænd i mit hjerte som jeg har givet slip på, men som jeg bare ved altid vil have en kæmpe plads i mit hjerte og mit sind, det vil altid være både dejligt og smertefuldt, at mindes dem. Og så er der de mænd som man har elsket, men som ikke fylder det samme. Og det er okay. Du bliver aldrig din eks nye kæreste, du er dig og det er det du er bedst til. Hvad din eks har valgt efter dig, er uden for din boldbane, spil på din egen side og lær at kærlighed er en sjov størrelse, kan være svær at sætte ord på og kan være både rædselsfuld og helt fantastisk.

Jeg har sagt det tidligere, vi er relationer og følelser. Formentlig er vi ikke andet end den samlede sum af relationer, og når først vi har indgået disse relationer, kan vi ikke ophæve dem. Så hvad enten din eks er en kæmpe douche eller en rigtig fin fyr så husk selvom du beslutter dig for aldrig, at se et menneske der stod dig nær, vil du bære relationen med dig resten af dit liv.

Så selvom det gør ondt, at se sin eks lykkelig med en anden så vil i begge to bære relationen med jer resten af livet, så få det bedste ud af det, husk de gode ting, giv slip på de mindre fede ting og hav tillid til din egen rejse og lad for guds skyld vær med, at køre dem ned hvis du møder dem ! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med at være en håbløs romantiker...