det der med at føle sig ensom

det der med at være høj

 

blog-hoeje
Har lavet den klassiske og bitre liste over top trælse ting man skal høre for når man er en høj pige.

1. “du er godt nok høj var.” – og du er godt nok grim. Din top interessante og yderst observante bemærkning er old news, jeg stod ikke op i morges og troede alle andre pludselig var skrumpet ind til dværgkaniner. Jeg er udmærket klar over min egen højde, og du pisser mig bare af nu.

2. “Hvor høj er du?” – Højere end dig…

2. “Spiller du basket?” – Niks, desværre blev jeg ikke velsignet med både lange ben og boldøje, selvom alle lader til at tro at de to ting på mystisk vis hænger sammen. og NEJ ej heller har jeg nogensinde været god til håndbold, fodbold, eller andet med en bold så bare spar dig.

3. ” Hvorfor har du hæle på når du er så høj?” – Fordi jeg har lyst og fordi jeg elsker at se ned på små mennesker som dig.

4. “Er det ikke svært at finde en kæreste når du er så høj.” – Hmm jo. men jeg vælger, at tro på at det ikke har så forfærdelig meget med min højde at gøre men mere at gøre med at jeg er krævende, utålmodig og nogle gange helt urimelig OG så er det altså lige så svært for mine veninder på 1.60 at finde kærligheden som det er for mig så  klap lige hesten kammerat.

5. “Gider du lige sætte den her tilbage.” – Normalt er jeg yderst serviceminded og vil altid gerne hjælpe hvor jeg kan. Men når du for 5. gang kalder mig over for at løse dit dværgproblem så pisser du mig bare af. Bare fordi du har korte ben gør det mig ikke til din slave. Find en stige hobbit.

6. ” Du går for stærkt.” – Og du går for langsomt. Chop chop tykke.

7. “Din kjole er lidt kort.” – Og din pointe er..?

8. “Det ser dumt ud når vi går ved siden af hinanden fordi du er så høj.” – Vær glad for, at jeg gider gå ved siden af dig. Det er mig og ikke dig der ligner en børnelokker så kom over dig selv shorty.

9. “Dine bukser er for korte.” – Og dine er købt i børneafdelingen i H&M så hold kæft.

10. “Har du en buksedragt jeg kan låne” – Den lader jeg bare lige stå for sig selv. #bukserdragterogkameltoes

11. “Hvordan er udsigten deroppe”. – Sjovt…

12. “Bliver du aldrig træt af at alle kommenterer på din højde.” – JO!

13. Lave mænd til høje kvinder. “Det kan man ikke mærke når man ligger  ned.” JO det kan man godt. Og det ved vi alle sammen så stop med at prøve, jeg får ondt i ryggen af at bøje mig ned for at høre dine tamme pick-up lines.

Okay okay. Nogle af tingene kan måske lyde lidt barske, men helt ærligt. Jeg har haft sygt mange komplekser over at være høj og der er jo heller INGEN mennesker der går op til en rødhåret og siger: “Du er godt nok rødhåret.” Det er fordi det er ligegyldig og ubrugelig information som bare får en til at føle sig forkert i noget man alligevel ikke kan ændre på. Så JA jeg er høj og JA jeg er ofte i hæle and so fucking what… Kom over det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

det der med at føle sig ensom