det der med dating regler...

Ti trælse Tinder tosser som jeg er temmelig træt af…

25188305_10215382188888320_925114123_n

Så er jeg ude med riven igen. Jeg synes ligesom at mine, efterhånden mange års, erfaring inde for Tinder gør mig berettiget til at snakke lidt om alle de Tinder tosser af nogle mænd som jeg helt ærligt ikke fatter eller kan fordrage. Ja, på forhånd undskyld for det bitre indlæg. Men jeg bliver sgu træt altså…

 

1.       Fyre der kun har billeder i baroverkrop og endnu værre dem der seriøst kun har billeder af deres overkrop og intet ansigt med på NOGLE af billederne. ”SLAP AF Adam. Vi har fattet at du dyrker crossfit.” Det er så formentlig det eneste du kommer til at dyrke, i hvert fald hvis du spørger mig, VIDERE! 

2.       Typen der ikke giver op. ”Hej så dig på Tinder.” HALLO kammerat. Stop stop stop. Hvis vi ikke matchede på Tinder så mærk mig mine ord, du skal IKKE skrive til mig på Instagram, like alle mine billeder, adde mig på facebook, tweete til mig på Twitter, slå mig op på krak eller noget som helst andet. Jeg har min mobil på mig 24/7. Jeg HAR set dig. Jeg orker dig bare ikke. VIDERE. 

 3.       Fyre der kun har gruppebilleder. Er I seriøse? Altså HVORFOR?

4.       Fyre der har børn med på sine billeder men skriver med Caps lock. ”DET ER IKKE MIT BARN.” Stop nu med at bruge andres små børn som madding fordi i ved at kvinder i midt 20’ernes biologiske ur måske tikker lidt voldsomt. (mit i hvert fald) Og NEJ det er heller ikke okay at bruge en hundehvalp der ikke er din. Jeg kan jo KUN blive skuffet når du møder op til kaffe uden hundehvalp eller baby. Lad vær!

 5.       Mænd med billeder sammen med deres ekskæreste. Eller endnu bedre, med gamle bryllupsbilleder på deres profil. Du er håbløs ven. 

6.       Fyre man matcher med og det første de skriver er: ”Skal jeg lige komme forbi?” NEJ gu skal du da ej! Her sidder jeg med hovedet i en Ben & Jerry is og hulkende og modløst swiper mig igennem det ene håbløse tilfælde efter det andet. Kan lige så godt breake the news for dig. Vi kommer til at være pennevenner i mindst 1 måned før jeg så meget som overvejer at gå ud og drikke kaffe med dig. Få dig en scor.dk profil hvis du bare skal brænde noget energi af. Jeg er alligevel frygtelig besværlig at komme af med igen. 

7.       Mr. Grey’sene derude. LAD NU VÆR! Fair nok at du har nogle seksuelle fantasier som du gerne vil have opfyldt. Men jeg kan ikke forestille mig at en profil fyldt med billeder af diverse SM ting og en tekst der siger noget ala: ”Leder efter en jeg kan dominere i sengen” giver særlig mange matches. Ja jeg ved det ikke. Men jeg skal sagtsusmene ikke nyde noget. Chancen for at du ligner Mr. Grey og har et lige så stort dankort er jo MINIMAL. Affind dig med at du sikkert er en middelmådig mand i en midtvejskrise med hængepatter og ølvom. Så sig det for fanden.

 8.       Fyre der lyver om hvor længe de har været på Tinder. ”Jeg er ny herinde.” Sjovt du siger det, for min veninde matchede med dig for 1,5 år siden, min kollega for 6 måneder siden og nu mig. Så faktisk tror jeg du gør det helt fint herinde. Lad vær med at lyve for mig. Jeg er en stalker, jeg finder ud af det!! Så er du advaret.

 9.       Mænd der skriver. ”Håhå vi har da vist matchet herinde før. Måske vi endelig skulle få taget den kaffe.” Jeg sætter absolut ikke pris på, at få smidt i hovedet at jeg endnu en gang er så single at jeg er tilbage på Tinder. Ej heller orker jeg at få at vide at jeg tilsyneladende er startet forfra i Tinder spillet. Det er som at få Game over i Mario og vide man skal alle levels igennem igen. Jeg bliver træt.

 10.   Sidst men ikke mindst. Dick pics mændene. NEJ NEJ NEJ. Jeg orker ikke at få flere klamme tissemænder smidt lige i hovedet. Er i søde at stoppe det. På forhånd tak. 

Det kan godt være at der sidder nogen derude nu og tænker, ”hun er da vist selv udenom at hun er single.” Og ja det er jeg sgu nok, det er jo sjældent andres skyld, men jeg synes jo ikke at det der med at date behøver være ”rocket science”. Vær ærlige, nede på jorden og så gem alle mærkelighederne til 3. eller 4. date. Der er jeg sikkert alligevel så skudt i jer, at I ender med at synes det er mig og ikke dig der er underlig. Det er bare et godt råd. Vi ses på Tinder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

det der med dating regler...